Vrouwen: KV Mechelen laat punten liggen in 2B

Vrouwen: KV Mechelen laat punten liggen in 2B
Foto: © Louis Evrard

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal zijn we opnieuw begonnen aan een nieuw seizoen. De speeldag van het voorbije weekend leverde opnieuw vuurwerk op.

Ondertussen is het namelijk voorbij met de winterstop in tweede nationale, waardoor we er weer helemaal tegenaan gaan. Er waren nog acht speeldagen te gaan en dus was het de vraag of KV Mechelen zijn negenpuntenkloof kon behouden of mogelijk zelfs uitbreiden.

Het zou uiteindelijk niet lukken, want Malinwa B verloor punten op bezoek bij Svelta Melsele. Dat team hield de Kakkers op een 0-0 gelijkspel. Vosselaar profiteerde dankzij een forfaitnederlaag op bezoek bij Brasschaat om tot op zeven punten te komen. Bovendien heeft het ook nog een wedstrijd minder gespeeld.

Hattrick Van Hees voor Kontich bij Lierse Kempenzonen

Bilzen United laat de rol los, door te verliezen met 3-0 bij KRC Genk Ladies C. Severy en de ingevallen Merola (2x) bezegelden het lot van de Limburgers. Kontich haalde de sloophamer dan weer boven op bezoek bij Lierse Kempenzonen.

Mayté Van Hees zorgde voor een hattrick bij Kontich, ook Graus en Van Dijck wisten de netten bol te zetten. Loenhout (3-0 tegen STVV) en Bosdam Beveren (1-0 tegen Noorse) waren de twee andere winnaars van het weekend in 2B.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties