Essevee Women neemt afscheid van T1 én keeperstrainer

Essevee Women neemt afscheid van T1 én keeperstrainer
Foto: © photonews

Zulte Waregem staat momenteel zevende in de Super League. De komende drie wedstrijden proberen ze zich nog te plaatsen voor play-off 1, maar dat zal vermoedelijk moeilijk gaan worden. Ondertussen wordt al verder gekeken naar de toekomst.

Zulte Waregem heeft laten weten dat de samenwerking met Kenny Engels aan het einde van het seizoen zal stoppen. De T1 van Essevee doet wel nog het seizoen uit, inclusief de play-offs. Daarna gaan ze beiden andere wegen bewandelen.

Er zijn ondertussen al gesprekken gaande om Engels in een andere functie toch bij de club te kunnen houden, maar als hoofdcoach zal het avontuur na dit seizoen dus stoppen. Dat heeft Essevee op haar webstek duidelijk gemaakt.

Afscheid van Kenny Engels én Damien D’Hollander bij Zulte Waregem

"Naast hoofdcoach Kenny neemt ook keeperstrainer Damien D’Hollander  afscheid van Essevee Women. Het bestuur gaat nu op zoek naar een nieuwe kwalitatieve omkadering om de sportieve ambities waar te maken", klinkt het.

Kenny Engels zelf reageerde ook op de website van Zulte Waregem: "Ik kijk met enorm veel voldoening terug op de voorbije twee seizoenen. Samen met de staf en alle mensen binnen de club hebben we een belangrijk bijdrage geleverd aan de verdere professionalisering van het vrouwenvoetbal bij Essevee. De komende weken en maanden gaan we samen met de spelersgroep nog alles uit de kast halen om onze doelstellingen te bereiken. We staan in de halve finale van de Belgische beker en zijn nog steeds in de running voor play-off 1."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties