Zulte Waregem maakt werk van de toekomst ... voor vrouwenploeg

Zulte Waregem maakt werk van de toekomst ... voor vrouwenploeg
Foto: © Louis Evrard

Niet enkel de mannen van Zulte Waregem zijn ambitieus, ook de vrouwenploeg is dat. En in die hoedanigheid wordt ook werk gemaakt van de toekomst. Inclusief het geloven in eigen, jong talent bij de Essevee Vrouwen.

De jonge Lena Hubaut heeft een nieuwe verbintenis getekend bij Zulte Waregem. Daardoor zal ze ook de komende twee seizoenen te zien zijn in het rood-wit van Essevee. Ze tekende namelijk een contract tot juni 2026 bij Zulte Waregem.

"Daar is onze eerste transfer voor het seizoen 2024-2025! Lena groeide dit seizoen uit tot een belangrijke schakel in het A-elftal en zal ook de komende twee jaar schitteren in onze kleuren!", zijn ze bij Zulte Waregem alvast trots op de zaak.

Jonge middenveldster Lena Hubaut langer bij Zulte Waregem

Lena Hubaut werd geboren op 28 april 2006 en is dus een piepjong toptalent bij de vrouwen van Zulte Waregem. De jonge middenveldster wil er ook de komende jaren staan bij Essevee en blijven mikken op de top van België.

Dit seizoen probeert Zulte Waregem nog play-off 1 te halen. Het team staat momenteel zevende en heeft nog drie wedstrijden om van die plaats weg te komen, al zal dat niet makkelijk worden. Dit weekend speelt het tegen de KRC Genk Ladies.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties