Bal rolt opnieuw in Super League: wie doet beste zaak op speeldag 16?

Bal rolt opnieuw in Super League: wie doet beste zaak op speeldag 16?
Foto: © photonews

Het heeft een tijdje geduurd, maar de bal kan (eindelijk) opnieuw rollen op het hoogste niveau van het vrouwenvoetbal. En dus wordt het uitkijken naar een aantal interessante zaken. Ook dit weekend staan er opnieuw vijf knallers van duels op het programma.

Zo is er dit weekend de 16e speeldag van het nieuwe seizoen in de Super League. Dat is er dit seizoen eentje met vijf wedstrijden en tien ploegen. Het is ook meteen de vierde speeldag na de winterstop in de reguliere competitie, nadat er ook al een speeldag door het winterweer werd uitgesteld.

Na een weekje bekervoetbal zijn we er opnieuw klaar voor, inclusief een absolute kraker. Standard ontvangt op zaterdagavond namelijk OH Leuven. Beide ploegen staan voorlopig gedeeld aan de leiding in de Super League.

Anderlecht de lachende derde tegen Mechelen?

Mogelijk wordt Anderlecht de lachende derde. Zij staan voorlopig op vier punten en naderen dus minstens op één ploeg als ze zelf weten te winnen van KV Mechelen - dat duel is ook live te volgen op DAZN vanaf 13.30 uur.

Vrijdagavond zijn er met Charleroi - KAA Gent en Genk - Zulte Waregem twee belangrijke duels met oog op de play-offs. Essevee speelt zijn laatste kansen zowat uit. Club YLA ontvangt op zaterdagnamiddag tenslotte WS Woluwe.

Het overzicht:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties