Eerste Nationale vrouwen: Aalst en Westerlo verroeren geen vin, Gent scoort 16(!) keer

Eerste Nationale vrouwen: Aalst en Westerlo verroeren geen vin, Gent scoort 16(!) keer
Foto: © Leo Stolck

In de eerste nationale van het vrouwenvoetbal was het alweer tijd voor een nieuwe speeldag. Met opnieuw heel wat doelpunten in diverse wedstrijden. En dat was ook deze week niet anders, want het blijft hard gaan.

Stilaan wordt de strijd bikkelhard, want het aantal speeldagen is kleiner en kleiner aan het worden. Na dit weekend hebben Westerlo en Eendracht Aalst nog elf wedstrijden voor de boeg. En de spanning is er ook na dit weekend nog steeds. 

Aalst is nog steeds leider, met een puntje meer dan Westerlo. Ook dit weekend wonnen beide topteams opnieuw hun wedstrijd. Aalst won met 3-0 van Bergen. Frieke Temmerman had de thuisploeg op voorsprong gezet, Sheila Broos dikte een keertje voor en een keertje na rust de score aan.

Achtervolger Westerlo wint, Gent scoort liefst zestien keer

Ook achtervolger Westerlo pakte de drie punten, want het ging winnen op bezoek bij Famkes Merkem met 1-3. De ingevallen Debby Coenraets opende de score, twee late doelpunten van Chiara Wielockx maakten de match monddood.

Anderlecht B, Club Brugge B en Gent B waren ook bij de winnaars van het weekend. Die laatsten wonnen met liefst 16-1 van hekkensluiter Chastre. Nena Retsin scoorde vijf keer, ook Len Braems en Fleur Heyman maakten een hattrick. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties