📷 Flames blazen verzamelen in Tubeke voor levensbelangrijke duels tegen Hongarije

📷 Flames blazen verzamelen in Tubeke voor levensbelangrijke duels tegen Hongarije
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames eindigden uiteindelijk derde in hun poule van de Nations League. En dus wacht er binnenkort een dubbele barragewedstrijd om degradatie naar de B-League van de Nations League te voorkomen. En dus wordt ook gerekend op de fans.

In november werd er geloot voor de barrages. Daarin gingen de vier teams die derde werden in hun groep in de A-League gekoppeld aan de vier teams die tweede werden in hun groep in de B-League. Vier dubbele duels die in februari aan elkaar werden gekoppeld.

De flames werden gekoppeld aan Hongarije en spelen eerst in Hongarije (23 februari), vier dagen later staat de terugwedstrijd op het programma. De match in Hongarije zal gespeeld worden in de Puskás Akadémia Pancho Aréna in Felcsút, de terugwedstrijd in Leuven.

Tickets voor beide duels kunnen ondertussen nog steeds besteld worden. Ondertussen zijn de Belgian Red Flames alvast in Tubeke om er zich voor te bereiden met enkele trainingen op de vlucht naar Hongarije en de heenwedstrijd aldaar.

Van de intrede van de Flames - met onder anderen Amber Tysiak en Justine Vanhaevermaet - werden ook beelden geschoten. Die werden gretig gedeeld via de sociale media op X. Geniet gerust mee!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties