OH Leuven panikeert niet na 3 op 9 in Super League, coach Coenraets legt uit

OH Leuven panikeert niet na 3 op 9 in Super League, coach Coenraets legt uit
Foto: © photonews

In de Super League stond er zaterdag een topper op het programma tussen Standard en OH Leuven. De thuisploeg won met 3-0, de bezoekers zijn zo hun leidersplaats ook meteen kwijt met de play-offs in zicht.

Standard heeft door de 3-0 overwinning in eigen huis nu 40 punten, gevolgd door OH Leuven (37) en RSC Anderlecht (36). En dus zouden het nog wel eens heel spannende play-offs kunnen gaan worden, met ook nog vermoedelijk Club Brugge, Genk en Gent in play-off 1.

Tien topspeeldagen voor de boeg, maar eerst nog twee wedstrijden in de reguliere competitie. OH Leuven had gehoopt scherper aan de play-offs te kunnen beginnen, maar heeft met 3 op 9 zijn minste periode uit de competitie te strikken.

Panikeren is nergens goed voor volgens coach Jimmy Coenraets van OH Leuven

"De uitslag was wat mij betreft overdreven, al heeft Standard er wel het meeste voor gedaan om te winnen. Ze waren beter in de grote rechthoek, daar moeten we ons bij neerleggen", aldus coach Jimmy Coenraets in Het Nieuwsblad.

"Drie op negen? Ik kan me niet voorstellen wanneer dat eerder gebeurde. Maar panikeren, dat moeten we niet doen. Dat is nergens goed voor. Maar we moeten wel beseffen dat er hard gewerkt zal moeten worden de komende weken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties