Wie wordt de zesde speelster van de maand in Super League? De nominaties zijn bekend!

Wie wordt de zesde speelster van de maand in Super League? De nominaties zijn bekend!
Foto: © Essevee

In de Super League zijn we ondertussen alweer enkele speeldagen verder. En dus is het tijd om het bilan op te maken. Met een nieuwe speelster van de maand, deze keer van de maand februari dus.

Net als vorige seizoenen gaat de Lotto Super League ook dit seizoen elke maand een speelster van de maand verkiezen. De nominaties voor de maand februari zijn alvast bekend en alweer netjes verdeeld over vijf verschillende teams.

De voorbije maanden was Club Brugge meermaals aan het feest met Davinia Vanmechelen, Jorijn Covent en Rania Boutiebi, in november ging de prijs dan weer naar Standard waar Amber Barrett de prijs in ontvangst mocht nemen. In januari mochten Zulte Waregem en Imani Prez vieren.

Stevige nominaties in de maand februari

Club YLA kan niet op zoek gaan naar een vierde prijs dit seizoen, want er is ook deze keer niemand van Club YLA genomineerd. En dus krijgen we een open strijd tussen vijf speelsters die van grote waarde waren in februari bij hun respectievelijke teams.

Amélie Delabre is voor de tweede maand op rij genomineerd namens Anderlecht, ook Luna Vanzeir is er namens Genk niet voor het eerst dit seizoen bij. Dilja Zomers is topschutter bij OH Leuven, ook Mariam Abdulai Toloba (Standard) en Karlijn Helsen (Gent) maken kans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties