Coach vrouwen OH Leuven heel eerlijk: "Toen overwoog ik te stoppen"

Coach vrouwen OH Leuven heel eerlijk: "Toen overwoog ik te stoppen"
Foto: © photonews

In de Super League wil OH Leuven dit seizoen eindelijk eens een titel pakken en Anderlecht de loef afsteken - al is Standard ondertussen leider met nog twee speeldagen voor de boeg. Ook coach Jimmy Coenraets is een belangrijk figuur in het radarwerk.

Standard heeft door de 3-0 overwinning in eigen huis nu 40 punten, gevolgd door OH Leuven (37) en RSC Anderlecht (36). En dus zouden het nog wel eens heel spannende play-offs kunnen gaan worden, met ook nog vermoedelijk Club Brugge, Genk en Gent in play-off 1.

Aan de Leuvenaars om dit seizoen wél eens de oppergaai te pakken. Jimmy Coenraets is ondertussen al eventjes de coach van OH Leuven en heeft ondertussen al honderd competitiewedstrijden bij de Leuvenaars op zijn cv staan.

Fantastisch avontuur met hoogtepunten en dieptepunten

“Ik beleefde een fantastisch avontuur met mooie hoogtepunten, maar ook lelijke dieptepunten. Het missen van de titel vorig seizoen viel me heel zwaar. We hadden toen als groep zo hard gewerkt en toch volgde de beloning niet. Ik heb toen echt overwogen om te stoppen met coachen", aldus Coenreaets op de webstek van de Leuvenaars.

Hij hoopt dit jaar op beterschap: "Vorig seizoen lieten we slechts vier punten liggen in de reguliere competitie. Nu iets meer. Ergens logisch, want de concurrentie heeft ook niet stilgezeten. Ik ben vooral blij over onze manier van voetballen. We passen ons niet meer echt aan de tegenstander aan." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties