Loting halve finales in de Beker van België bij de vrouwen is gekend: 'Slag om Vlaanderen' als blikvanger

Loting halve finales in de Beker van België bij de vrouwen is gekend: 'Slag om Vlaanderen' als blikvanger
Foto: © photonews

In de Croky Cup zijn de kwartfinales ondertussen al eventjes achter de rug. En dus kunnen er nog vier ploegen een prijs pakken dit seizoen. Club Brugge, KAA Gent, OH Leuven en Zulte Waregem gingen de trommels in voor de loting van de halve finales.

Genk A, Genk B, OH Leuven, Zulte Waregem, Charleroi, Club YLA, Zulte Waregem en KV Mechelen waren de kwartfinalisten in de Croky Cup. Genk (2x), Charleroi en KV Mechelen moesten daarin het onderspit delven.

En dus stond deze week de loting voor de halve finales op het programma. Die halve finales zullen worden gespeeld op zaterdag 16 maart. Club YLA kreeg daarin een thuiswedstrijd tegen KAA Gent als loting: een onvervalste Slag om Vlaanderen.

Zulte Waregem ontvangt OH Leuven in andere halve finale

De Buffalo's willen voor de derde keer in zeven jaar een Beker van België winnen, terwijl ook Club YLA graag eens een prijs wil gaan pakken. In de andere halve finale moet OH Leuven op bezoek bij Zulte Waregem. De Leuvenaars azen op de dubbel dit seizoen.

Vorig seizoen was er de bekerfinale op Sclessin tussen Standard en Genk. Beide finalisten zijn ondertussen dus al uitgeschakeld, we krijgen dus sowieso een nieuwe naam op de erelijst in vergelijking met 2023.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties