Vrouwen: KV Mechelen kan titel bijna ruiken in 2B

Vrouwen: KV Mechelen kan titel bijna ruiken in 2B
Foto: © Louis Evrard

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal zijn we stilaan aan het toewerken naar de fase van de waarheid. De speeldag van het voorbije weekend leverde opnieuw vuurwerk op.

De winterstop in tweede nationale is al eventjes voorbij, stilaan komen we in de fase van de waarheid. Na dit weekend zijn er nog zes speeldagen te spelen, al heeft Vosselaar wel nog een wedstrijd minder gespeeld. 

Toch lijkt de titel in tweede klasse B bijna vergeven, want KV Mechelen deed dit weekend een prima zaak. Zelf won het met duidelijke 4-0 cijfers van Kontich. Emily Steijvers zette haar team op slag van rusten op voorsprong en scoorde ook na de pauze nog een keertje. Tussendoor had Jolien Verhoeven gescoord, de ingevallen Abigail Van Essen deed de boeken helemaal dicht.

Vosselaar verliest in eigen huis van Bilzen United en doet slechte zaak

Eerste achtervolger Vosselaar verloor in eigen huis van Bilzen United. Dankzij de kapitein kwamen ze nochtans snel 1-0 op voorsprong, maar dankzij Shana Raïs en Emily Dirx gingen de Limburger erop en erover. Beide ploegen volgen nu op tien punten van leider KV Mechelen.

Ook Loenhout (4-0 tegen Genk C), Brasschaat (1-2 bij Bosdam Beveren), Svelta Melsele (1-5 bij Noorse) en Lierse Kempenzonen (1-3 bij STVV) zorgden voor een belangrijke driepunter dit weekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties