KAA Gent Ladies langer door met jonge kapitein

KAA Gent Ladies langer door met jonge kapitein
Foto: © photonews

De KAA Gent Ladies kwamen met goed nieuws vanuit hun vrouwensectie. De aanvoerster zal namelijk langer aan de club gebonden blijven. En zo kan er verder gebouwd worden aan de toekomst met het jonge team.

Aanvoerster Nia Elyn is ondertussen al aan haar derde seizoen toe bij de KAA Gent Ladies. En daar gaat de kapitein er nog minstens twee aan toevoegen. Ze verlengde haar contract namelijk tot juni 2026, waardoor ze verder kan helpen aan de uitbouw van de club.

"Ik voel me thuis in Gent. Ik geloof sterk in onze coach en kan me volledig vinden in zijn visie en werkwijze. Ik heb vertrouwen in wat de toekomst brengt. Ik hoop nog meer te kunnen bereiken met Gent, zowel wat resultaten betreft als ook de samenwerking met de mannen en de omkadering."

Hecht team waarbij plezier centraal staat

"Bovendien hebben we een hecht team waarbij plezier centraal staat en dat vind ik heel belangrijk om mezelf te kunnen zijn", aldus Elyn op de webstek van de KAA Gent Ladies. "Mijn evolutie van jonge speelster tot kapitein van het team is voor mij een bijzondere ervaring geweest."

"In de jeugd ben ik altijd al iemand geweest die de groepssfeer in de gaten hield en ervoor zorgde dat nieuwkomers zich welkom voelden. Het leiderschap zit wel in mij, zeker als ik me comfortabel voel in een groep."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties