Ives Serneels wordt in de bloemetjes gezet tegen Hongarije en kijkt al verder richting nieuwe doelen

Ives Serneels wordt in de bloemetjes gezet tegen Hongarije en kijkt al verder richting nieuwe doelen
Foto: © photonews

Voor Ives Serneels wordt het thuis tegen Hongarije zijn 151e interland als bondcoach van de Red Flames. En dat mag toch enigszins gevierd worden, zoveel is duidelijk. Ondertussen zijn de doelen wel alweer duidelijk gestipuleerd.

Ives Serneels mag zich vermoedelijk opmaken voor een feestavond. Na de 1-5 in het Hongaarse Felcsut is de terugwedstrijd bijna overbodig geworden. De handhaving in de Nations League is met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid nu al een feit.

De bonscoach zal dan ook gevierd worden voor zijn 150 caps, een kaap die hij in Hongarije wist te ronden. Ondertussen kijkt de bondscoach zelf alweer verder naar de volgende doelen. Het EK 2025 is daarbij een volgend belangrijk doel.

EK 2025 is het eerste belangrijke doel voor Ives Serneels

"We moeten ons niveau constanter maken, want we zitten nog niet op het niveau van de echte kleppers", beseft Ives Serneels bij Sporza in aanloop naar de terugmatch tegen Hongarije. In de Nations League speelden de Flames volgens hem zelfs een paar keer boven hun niveau.

"Op korte termijn is het doel heel duidelijk: het jaar 2024 staat in teken van de kwalificatie voor het volgende EK", aldus nog de bondscoach. Hij droomt verder van het WK 2027 in eigen land, als we mogelijk samen met Nederland en Duitsland aan de rol gaan. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties