Bal rolt na interlandvoetbal opnieuw in Super League: wie doet beste zaak op speeldag 17?

Bal rolt na interlandvoetbal opnieuw in Super League: wie doet beste zaak op speeldag 17?
Foto: © photonews

Het heeft een tijdje geduurd, maar de bal kan (eindelijk) opnieuw rollen op het hoogste niveau van het vrouwenvoetbal na het interlandvoetbal. En dus wordt het uitkijken naar een aantal interessante zaken. Ook dit weekend staan er opnieuw vijf knallers van duels op het programma.

Zo is er dit weekend al de 17e speeldag van het nieuwe seizoen in de Super League. Dat is er dit seizoen eentje met vijf wedstrijden en tien ploegen. Het is ook meteen de vijfde speeldag na de winterstop in de reguliere competitie én ook al de voorlaatste wedstrijd van het seizoen in de reguliere competitie.

Na een weekje interlandvoetbal zijn we er opnieuw klaar voor, inclusief een absolute kraker. Standard trekt als leider in de Super League op zaterdagavond naar Anderlecht voor een echte Clasico. De kloof tussen beide ploegen is momenteel vier punten.

OH Leuven de lachende derde tegen Charleroi?

Mogelijk wordt OH Leuven de lachende derde. Zij staan voorlopig op drie punten van Standard en zouden tegen Charleroi op vrijdagavond dus wel al een heel goede zaak kunnen doen. Met winst zetten ze ook meteen druk op de Rouchettes.

Zaterdagnamiddag is er nog een topper met de clash tussen Club Brugge en de KRC Genk Ladies. Dat duel is ook live te volgen op DAZN vanaf 13.30 uur. Vrijdagavond is er nog Woluwe - Zulte Waregem en zaterdag is er tenslotte ook nog KV Mechelen - KAA Gent.

Het overzicht:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties