Stadion voor bekerfinale bij de vrouwen is bekend en zal opnieuw wenkbrauwen doen fronsen

Stadion voor bekerfinale bij de vrouwen is bekend en zal opnieuw wenkbrauwen doen fronsen
Foto: © photonews

Bij de mannen zijn de twee finalisten ondertussen bekend, bij de vrouwen is het nog wachten op de halve finales half maart. Het stadion waar de finale zal worden gespeeld is ondertussen wél al bekendgemaakt.

Nog vier ploegen maken kans op de bekerfinale. Zaterdag 16 maart worden de halve finales in de Beker van België afgewerkt. Dan ontvangt Club YLA in de Slag om Vlaanderen KAA Gent, terwijl Zulte Waregem het zal opnemen tegen OH Leuven.

De Leuvenaars mikken dit seizoen op de dubbel en door de eerdere uitschakeling van Standard en Anderlecht liggen er zeker in de Croky Cup ook mogelijkheden voor de Leuvense vrouwen. Nu hebben ze alvast een extra boost gekregen.

Finale in Leuven ... met OH Leuven als finalist?

Een eventuele bekerfinale zal namelijk betwist worden in het King Power @Den Dreef in Leuven. Als Leuven de bekerfinale haalt, dan mag het dus een thuiswedstrijd spelen tegen Club Brugge of KAA Gent. Nochtans was er vorig jaar al veel kritiek toen Genk op bezoek moest op Sclessin voor de bekerfinale tegen Standard.

De meeste finales in het verleden werden gespeeld op neutraal terrein. Zo speelde Gent al eens een bekerfinale tegen Club Brugge in Mechelen om maar iets te zeggen. Nu is er dus opnieuw anders beslist.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties