KAA Gent Ladies pakken belangrijke driepunter op bezoek bij KV Mechelen

KAA Gent Ladies pakken belangrijke driepunter op bezoek bij KV Mechelen
Foto: © Louis Evrard

In de Super League stonden op zaterdag nog drie belangrijke duels op het programma. Daarbij trokken de KAA Gent Ladies naar KV Mechelen. Het leverde een boeiend duel op tussen beide ploegen.

De KAA Gent Ladies trokken naar KV Mechelen in de wetenschap dat ze ondertussen zeker waren van play-off 1 door het verlies van Zulte Waregem op vrijdagavond. En dus konden ze met iets meer vrijheid aan hun duel beginnen.

Emma Van Britsom zette de Buffalo's na tien minuten al op voorsprong, via Alixe Bosteels werd het even later zelfs al 0-2. Daarmee had KV Mechelen meteen heel wat werk aan de winkel, wilde het nog punten pakken.

KAA Gent Ladies wint met 0-2 op bezoek bij KV Mechelen 

Dat zou niet gaan gebeuren, want het bleef bij een 0-2 voor KAA Gent Ladies. Die staan daardoor heel stevig op de zesde plaats, met in totaal 26 punten. Dat zijn er veertien minder dan leiders OH Leuven en Standard.

Na halvering van de punten zou dat nog een kloof van zeven punten worden. Met een heel goede run in play-off 1 - verdeeld over tien speeldagen - kan het in principe zelfs nog mikken op de titel. KV Mechelen van zijn kant staat gedeeld laatste met zes punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties