Zo kan het ook: KAA Gent Ladies langer door met eigen jeugdproduct

Zo kan het ook: KAA Gent Ladies langer door met eigen jeugdproduct
Foto: © photonews

De KAA Gent Ladies wisten zich ook dit seizoen te plaatsen voor play-off 1. Ondertussen kijken ze ook al verder naar de toekomst. In die hoedanigheid proberen ze ook de huidige kern langer aan zich te binden. En dat levert al eens interessante 'transfers' op.

De KAA Gent Ladies hebben aangekondigd dat ze twee jaar langer doorgaan met Fleur Van Daele, een aanvallend ingestelde vleugelspeelster. Zij tekende een nieuwe contract tot juni 2026 in de KAA Gent Arena - of zeg maar in Oostakker.

"Vleugelspeelster Fleur Van Daele brak door in de eigen jeugdopleiding en kwam in totaal al zeventig keer uit voor KAA Gent Ladies. Daar komt nu een vervolg aan. De Meetjeslandse was dit seizoen al drie keer trefzeker. Door haar contractverlenging zullen haar kenmerkende dribbels nog minstens twee jaar langer in Gent te zien zijn", aldus Gent op haar webstek. 

Fleur Van Daele blijft langer bij KAA Gent Ladies en blijft inzetten op de jeugd

Fleur Van Daele is al van haar twaalfde bij de Buffalo's te vinden, ondertussen is de aanvalster twintig jaar. En ze kijkt uit naar de toekomst: "Ik heb het zeer hard naar mijn zin bij Gent. We hebben gewoon een heel leuk team. De ploeg is als een familie. Iedereen kent elkaar en het is heel aangenaam om hier te spelen, juist omdat het zo familiaal aanvoelt. Ik heb dan ook geen reden om nu aan een andere club te denken."

Van Daele heeft ook lof voor haar coach Jorn Van Ginderdeuren: "Jorn is een heel goede trainer voor zo’n jong team als dat van ons. De boog staat niet altijd gespannen, wat voor mij persoonlijk ook de beste aanpak is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties