Anderlecht haalt bijna 2500 euro op met verkoop van truitjes vrouwenploeg, andere ploegen verkopen ook

Anderlecht haalt bijna 2500 euro op met verkoop van truitjes vrouwenploeg, andere ploegen verkopen ook
Foto: © Louis Evrard

In het kader van internationale vrouwendag op 8 maart doen diverse teams opnieuw een duit in het zakje. Ze verkopen massaal truitjes om zo wat extra geld in te zamelen voor hun communitywerking of hun vrouwenteam.

RSC Anderlecht verkocht zijn truitjes van de wedstrijd tegen Standard om zo de eigen werking te steunen. Dat leverde ondertussen heel wat geld op, want onder meer het truitje van nieuwbakken topschutter Amélie Delabre werd verkocht voor 350 euro.

Ook Marie Minnaert (166 euro) en Tine De Caigny (164 euro) leverden aardig wat op. In totaal werd niet minder dan 2469 euro opgehaald door paars-wit met alle truitjes allemaal samen. Een zeer interessante som geld.

Bijna 2500 euro opgehaald door RSC Anderlecht

Ondertussen zijn er veel andere ploegen die ook hun acties op poten hebben gezet. Onder meer de acties van de Duitse en Oostenrijkse voetbalbond zijn al achter de rug, maar er zijn nog vele andere ploegen waar wél kan op worden geboden.

Anderlecht vrouwen
© Louis Evrard

Zo onder meer het truitje van Diede Lemey, Tessa Wullaert & co bij Fortuna Sittard, maar ook van PSV Eindhoven, Crystal Palace, AS Roma en vele andere ploegen zijn er nu truitjes beschikbaar. 

Wil u ook een truitje kopen naar aanleiding van internationale vrouwendag? Dan kan u dat via Matchwornshirts ook gaan kopen. Doe er gerust je voordeel mee de komende dagen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties