De vier grote favorieten op weg naar halve finales in Champions League voor vrouwen?

De vier grote favorieten op weg naar halve finales in Champions League voor vrouwen?
Foto: © photonews

In de Champions League voor vrouwen stonden deze week de kwartfinales op het programma. In de heenwedstrijden hebben de absolute topploegen alvast een prima zaak gedaan richting halve finales.

Recordkampioen Olympique Lyon trok op bezoek bij SL Benfica en haalde het uiteindelijk met 1-2, waardoor Lyon op weg lijkt naar de halve finales. Cascarino en Däbritz wisten een vroege Portugese voorsprong uit te wissen.

In de halve finales lijkt een Frans onderonsje met PSG zeker nog altijd mogelijk, want ook de Parijzenaars wonnen hun heenwedstrijd, ook al met 1-2. Slachtoffer van dienst was het Zweedse Hacken, Gaetino en Chawinga de goalgetters.

© photonews

Ajax van zijn kant schreef geschiedenis door de kwartfinales te halen, maar daarin bleek Chelsea wel een maatje te sterk. James en twee keer Nüsken zorgden voor een zwaar verdict: 0-3. De terugwedstrijd in Engeland wordt zo bijna een formaliteit.

Barcelona de vierde overwinnaar van de midweek

In de halve finales zal het waarschijnlijk Chelsea tegen Barcelona worden, want de Catalanen gingen ook al op bezoek winnen. Brann Bergen - in de voorrondes nog te sterk voor Anderlecht - verloor met 1-2 in eigen huis.

De terugwedstrijden staan volgende week woensdag en donderdag op het programma, de halve finales zijn voor op 20 en 27 april.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties