Nog twee speeldagen: Bredene kan titel nu al ruiken

Nog twee speeldagen: Bredene kan titel nu al ruiken
Foto: © photonews

Ook in de tweede nationale A van het vrouwenvoetbal zijn we stilaan aan de fase van de waarheid toe. De speeldag van afgelopen weekend leverde opnieuw vuurwerk op, zoveel is duidelijk. En het ging ook dit weekend opnieuw hard.

Stilaan trekken we echt in de laatste rechte lijn, met een stevige titelstrijd tot gevolg. Kustploeg Bredene ziet met na dit weekend nog twee wedstrijden voor de boeg de titel steeds dichterbij komen. Ook tegen Kester-Gooik werd gewonnen.

Vijfpuntenkloof voor Bredene, ook Borsbeke blijft winnen

Het team scoorde dit seizoen al 106 doelpunten in 20 wedstrijden en is nog steeds ongeslagen met 56 op 60. Maar liefst 54 van de 106 gescoorde doelpunten komen van topschutter Machteld Vandenbroucke, die in Gooik twee goaltjes wist mee te pikken.

Ook kapitein Julie Meseure, Chelsey Vanhooren en Charlien Ver Eecke wisten de netten te doen trillen. Daardoor werd met een knappe 0-5 gewonnen.

Laatste rechte lijn ingezet

Bredene blijft vijf punten boven Borsbeke staan en zet dus een nieuwe stap richting titel. Borsbeke van zijn kant won ook, met knappe resultaten. Het werd liefst 13-1 tegen Staden. Camille Vanhoorne-Ramboer en Juul Thienpont zorgden voor een hattrick, Yara Van Der Heyden maakte er zelfs vier.

Ook Herent, Sottegem en Famkes Merken mogen bij de winnaars van het weekend gerekend worden. De laatste rechte lijn is nu echt wel ingezet. 

Het overzicht:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties