KV Mechelen pakt titel in tweede nationale vrouwen na zeer ruime zege

KV Mechelen pakt titel in tweede nationale vrouwen na zeer ruime zege
Foto: © photonews

Ook in de tweede nationale van het vrouwenvoetbal is de fase van de waarheid steeds dichterbij aan het komen. KV Mechelen heeft eindelijk de titel beet. Wat gebeurde er afgelopen voetbalweekend allemaal? Het overzicht!

Stilaan komen we echt wel steeds meer in de fase van de waarheid. Na dit weekend zijn er nog amper twee speeldagen te spelen. Vosselaar speelde in de midweek een inhaalwedstrijd en speelde daarin 1-1 gelijk tegen Loenhout.

KV Mechelen kampioen

KV Mechelen B kon zo meteen kampioen spelen als het won bij Noorse. En dat zouden ze uiteindelijk gaan doen in stijl. Ze wonnen op eclatante wijze bij Noorse. Mechelen B scoorde liefst zeven keer en mag zo de champagne ontkurken.

Jolien Verhoeven opende al snel de score. Ook Tille Boels scoorde twee keer, terwijl ook Luka Sannen goed bij schot was. Bij de rust was het al 0-3, na de pauze maakten ook Lora Van Roy en de ingevallen Ilana Oostens voor De Kakkers.

Bilzen United blijft op acht punten in de stand

Mechelen is zo zeker van de titel. Het heeft nu acht punten meer dan Bilzen en negen meer dan Vosselaar. Bilzen United won ook, met 1-2 op bezoek bij Loenhout. Emily Dirx wist alweer te scoren, ook Femke Jacobs scoorde voor de Limburgers.

Andere winnaars van het weekend waren Melsele, Vosselaar en Kontich. Brasschaat en Lierse Kempenzonen hielden het dan weer op een 0-0 gelijkspel. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties