Club Brugge en Red Flame gaan in onderling overleg uit elkaar na één match in play-offs

Club Brugge en Red Flame gaan in onderling overleg uit elkaar na één match in play-offs
Foto: © photonews

Club YLA verloor op de eerste speeldag van de play-offs zwaar bij RSC Anderlecht. Het zou de laatste speeldag zijn voor Heleen Jaques, die niet langer coach is van de vrouwen van Club Brugge zo blijkt. En zo komt er sneller dan verwacht een einde aan een interessante samenwerking.

"Hoofdcoach van Club YLA Heleen Jaques en Club Brugge hebben vandaag beslist om de samenwerking in onderling overleg stop te zetten", aldus Club Brugge in een stament op de webstek van blauw-zwart. Daarmee komt er dus een einde aan het verhaal van Jaques bij Club Brugge.

"Heleen Jaques (35) was sinds begin dit seizoen trainer bij Club YLA. Eerder was de ex-Red Flame ook actief als speelster bij Blauw-Zwart tussen 2013 en 2015. YLA eindigde op een vierde plaats in de Lotto Super League en plaatste zich zo voor Play-Off 1."

Antunes Pereira neemt over tot het einde van het seizoen

De honneurs in de rest van de play-offs én in de bekerfinale tegen OH Leuven zullen worden waargenomen door Antunes Pereira.

Die was tot op heden T2 van Heleen Jaques bij Club YLA, maar neemt dus het stokje over van de gewezen Red Flame.

In de Super League zal het moeilijk worden om nog de top-3 te gaan, waardoor die bekerfinale begin mei tegen OH Leuven misschien wel dé dag van het jaar wordt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties