Super League: Charleroi grijpt de macht in play-off 2

Super League: Charleroi grijpt de macht in play-off 2
Foto: © Louis Evrard

In play-off 2 is het stilaan alle hens aan dek. We zijn ondertussen al twee van de zes speeldagen ver en daardoor is het nu al voor een derde voorbij in die eindstrijd. Veel staat er niet op het spel, maar ook prestige is van belang.

In play-off 2 stond er op zaterdagnamiddag nog een tweede duel op het programma, tussen KV Mechelen en Charleroi. En dat kon er eentje worden op het scherpst van de snee tussen twee teams die zich willen laten zien.

Charlotte Faity maakt het verschil

Voor beide teams is er nog wel wat onzekerheid naar volgend seizoen toe. Wordt het voetballen in de Super League of toch een niveau lager? Dat zal de komende weken of maanden gaan duidelijk worden. Tot dan is voetbal de hoofdmoot.

KV Mechelen ging in eigen huis vol ten strijde tegen de Zebrettes, maar doelpunten aan Mechelse zijde leverde dat uiteindelijk niet op. En aan de overkant zou dat uiteindelijk wél gaan gebeuren in een prangertje van een match.

Charleroi leider in play-off 2

Het was uiteindelijk Charlotte Faity die tien minuten voor tijd voor de 0-1 zorgde. Dat was ook meteen de enige goal uit de wedstrijd.

In de stand grijpt Charleroi zo de macht. Het staat nu op kop in play-off 2 met 11 punten, eentje meer dan Zulte Waregem. WS Woluwe heeft er zeven, Mechelen sluit de rij met vijf eenheden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties