Superfan Imke Courtois krijgt favoriete nummer te horen

Superfan Imke Courtois krijgt favoriete nummer te horen
Foto: © photonews

Imke Courtois was als voetbalster bijna twintig keer Red Flame en tussendoor ook jarenlang verbonden aan Standard de Liège. Ondertussen is ze analiste geworden en ook een vrij bekend figuur in het Belgische voetballandschap.

Afgelopen week was Imke Courtois ten persoonlijke titel te gast in het tv-programma 'Ik vraag het aan' bij Niels Destadsbader. Daar vroeg ze Lief en Stil van Kommil Foo aan, haar favoriete nummer aller tijden zo blijkt.

Zelf kan ze het op piano ook spelen, wat ze dan ook meteen mocht tonen aan Vlaanderen en de mensen in de studio. Uiteindelijk was Kommil Foo zelf ook aanwezig en speelden zij het nummer ook nog eens voor haar.

Het werd een leuk en emotioneel moment voor de gewezen Red Flame en huidig analiste. Ook heel wat andere gasten kregen op woensdag hun gekozen nummer te horen, zoals dat al een heel seizoen het geval is.

Kommil Foo de favoriete band van gewezen Red Flame Imke Courtois

Imke Courtois wordt omschreven als een echte superfan van Kommil Foo, de band/muzikaal duo bestaande uit de broers Raf en Mich Walschaerts.

Geniet hierboven gerust mee van de knappe performance van de broertjes voor Imke Courtois. Opgelet: het laden van de beelden kan mogelijk een paar seconden duren - gelieve hier rekening mee te houden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties