Even bibberen: Noorse speelster zakt in elkaar tijdens finale League Cup

Even bibberen: Noorse speelster zakt in elkaar tijdens finale League Cup
Foto: © photonews

Paniek in de tent dit weekend tijdens de finale van de League Cup tussen Chelsea en Arsenal, waar een Noorse middenveldster tijdens de wedstrijd in elkaar zakte. Ze werd afgevoerd naar het ziekenhuis.

Arsenal won de finale van de League Cup met 1-0 na verlengingen. Stina Blackstenius zorgde in de 116e minuut voor het enige doelpunt uit de wedstrijd. Maar dat was alles bij elkaar niet hét nieuws uit de finale van de League Cup tussen Chelsea en Arsenal.

Vlak voor het einde van de wedstrijd zakte Frida Maanum namelijk in elkaar bij Arsenal. Daardoor werd de wedstrijd minutenlang stilgezet. De Noorse middenveldster moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis, maar haar situatie is stabiel.

Snel na de wedstrijd kwamen ze bij Arsenal wel met positief nieuws over de Noorse speelster. "Ze is bij bewustzijn, kan praten en is stabiel", klonk het onder meer via de sociale media op X. "Ze zal verder opgevolgd worden."

Frida Maanum
© photonews

Later werd ook nog een bericht geplaatst na het behalen van de winst in de League Cup, met een boodschap richting Frida Maanum. "Veel beterschap. Dit is voor jou Frida", aldus The Gunners die verder heel blij zijn met het pakken van een prijs.

Ook wij willen meteen van de gelegenheid gebruik maken om Maanum veel beterschap te wensen en een spoedig herstel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties