KAA Gent Ladies komen met nieuws over hun licentie voor volgend seizoen

KAA Gent Ladies komen met nieuws over hun licentie voor volgend seizoen
Foto: © Essevee

Niet alleen bij de mannen worden dezer dagen stilaan de licenties voor het seizoen 2024-2025 uitgedeeld. Dat is ook het geval in het vrouwenvoetbal. Alvast één ploeg kwam met positief nieuws naar buiten, want de KAA Gent Ladies hebben hun licentie beet.

De KAA Gent Ladies wisten zich ook dit seizoen met een beperkt budget makkelijk te handhaven in de Super League. Meer zelfs: de komende weken gaan ze in play-off 1 op zoek naar een zo hoog mogelijke positionering.

De vierde plaats lijkt het hoogst haalbare, maar dat is zeker nog haalbaar. En zo zijn ze bij de Buffalo's trots dat ze met weinig geld echt wel mooie dingen laten zien. Jaar na jaar worden goede spelers weggeplukt bij Gent en trekken ze naar de (buitenlandse) top.

Gent Ladies
© Louis Evrard

"We kunnen officieel meedelen dat we onze nieuwe licentie beet hebben. Ook dit jaar heeft de licentiecommissie het licht op groen gezet om volgend seizoen op het hoogste niveau te blijven acteren", zijn ze trots bij Gent.

KAA Gent Ladies trots op ontwikkeling

"KAA Gent blijft zo de nodige inspanningen leveren om het vrouwenvoetbal op een duurzame manier verder te ontwikkelen", aldus nog de Buffalo's op een bericht via de sociale media. De licentie voor 2024-2025 is dus helemaal binnen.

Dit weekend is er overigens geen voetbal in de Super League door het interlandvoetbal met de Belgian Red Flames. Op vrijdagavond nemen die het op weg naar het EK 2025 in Zwitserland op tegen wereldkampioen Spanje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws