Vrouwen Mechelen maken indruk tegen WS Woluwe en geven rode lantaarn door

Vrouwen Mechelen maken indruk tegen WS Woluwe en geven rode lantaarn door
Foto: © photonews

In play-off 2 van de Super League stonden op zaterdag twee pittige duels op het programma. KV Mechelen maakte daarin indruk tegen WS Woluwe. De Kakkers komen door hun overwinning tegen de Brusselaars ook meteen weg van de laatste plaats in play-off 2.

WS Woluwe zien we volgend seizoen niet meer in de Super League, want het vroeg geen licentie aan. Bij Mechelen werd een fundraising gedaan om aan geld te proberen raken, maar vroeg uiteindelijk ook geen licentie aan.

Nuyens, Bouharat en Janssens zorgen voor 4-0 overwinning Mechelen

Toch wilden beide ploegen nog steeds een goed figuur slaan in de Super League. En daarbij horen dan ook altijd leuke wedstrijden. Malinwa trok tegen Woluwe meteen ten strijde en dat zou ook gaan opleveren uiteindelijk.

Lore Nuyens opende snel de score voor Malinwa, dankzij een strafschop - omgezet door kapitein Ibtissam Bouharat - werd het al 2-0 bij de rust. Na de pauze dikte Aster Janssens met twee goals de score verder aan: 4-0.

Mechelen geeft laatste plaats door aan Woluwe

Charleroi is nog steeds leider in play-off 2. Het heeft nu twaalf punten, Essevee heeft er elf en Mechelen acht. Woluwe is de nieuwe hekkensluiter met zeven punten. Alle teams hebben nog vier wedstrijden te spelen dit seizoen.

In play-off 1 is er deze week midweekvoetbal, maar in play-off 2 is dat niet het geval. Zij spelen dit seizoen in de nacompetitie maar zes in plaats van tien wedstrijden, waardoor ze in de midweek alvast rust gegund krijgen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws