Super League: spanning in play-off 2 blijft bestaan met nog twee speeldagen te gaan

Super League: spanning in play-off 2 blijft bestaan met nog twee speeldagen te gaan
Foto: © Louis Evrard

Op vrijdagavond was er opnieuw het nodige wapengekletter in het vrouwenvoetbal. Ook in play-off 2 stonden er twee interessante duels op het programma. We zouden Vrouwenvoetbalkrant niet zijn als we u daar niet van op de hoogte zouden brengen.

Charleroi en Zulte Waregem hebben allebei nog de ambitie om play-off 2 te winnen. Vorige week speelden beide ploegen op speeldag 3 van play-off 2 nog 1-1 gelijk, deze vrijdag stond de terugwedstrijd op het programma.

Nieuw gelijkspel tussen Zulte Waregem en Charleroi

Essevee wilde winnen om op en over de Zebrettes te springen, maar dat zou niet gaan lukken. In Het Zwarte Land kwamen ze niet verder dan - net als vorige week - een 1-1 gelijkspel. Charleroi blijft daardoor een puntje boven Zulte Waregem.

Charlotte Catinus had de thuisploeg in de eerste helft op voorsprong gezet, na de pauze wist Lisa Lefere een puntje te redden voor Essevee. Een winning goal werd daarna niet meer gemaakt, waardoor iedereen met een puntje naar huis moest.

Woluwe klopt Mechelen

Woluwe en Mechelen van hun kant moeten allebei proberen de laatste plaats proberen te vermijden. Vorige week sprong Mechelen (8 punten) nog over Woluwe (7 punten) in wat voor beide teams de laatste weken in de Super League zijn.

Deze keer was het Woluwe dat de punten wist thuis te houden en zo opnieuw op en over Mechelen springt in enorm spannende play-offs. Er zijn nog twee speeldagen te gaan en eigenlijk is alles nog mogelijk voor de vier teams.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws