🎥 Mannen van Club Brugge hebben bemoedigende woorden voor hun vrouwenploeg

🎥 Mannen van Club Brugge hebben bemoedigende woorden voor hun vrouwenploeg
Foto: © photonews

Club Brugge en OH Leuven nemen het in Leuven in het King Power @ Den Dreef op in een ongetwijfeld interessante en pittige bekerfinale. Voor beide ploegen staat er heel wat op het spel, zoveel is duidelijk.

Een primeur wordt het sowieso. Zowel Club Brugge als OH Leuven wonnen nog nooit eerder de Beker van België en hebben zelfs nog nooit een prijs gepakt in België. De Leuvenaars krijgen in de Super League nog een tweede kans.

Voor blauw-zwart staat er veel op het spel. En dat begrijpen zelfs de mannen van Club Brugge, die zelf wel niet aanwezig kunnen zijn in het stadion - daar zit de match in de Conference League tegen Fiorentina voor iets tussen.

Boodschappen van de mannen voor de vrouwen

Ze wensen hun vrouwelijke collega's wel veel succes. Verschillende spelers spraken iets in op een video voor hun vrouwelijke collega's. Brandon Mechele bijvoorbeeld voor medeverdedigster Febe Vanhaecke en dergelijke meer.

Het levert een leuke video op, waarbij de mannen van Club Brugge hun best doen om de vrouwen veel succes te wensen. En dat ze ook sowieso van de wedstrijd moeten (proberen) te genieten en niet te veel druk moeten voelen.

Of de boodschappen van Hans Vanaken en co zullen helpen? Dat weten we rond 18 uur of 18.30 uur indien er verlengingen zijn. We houden u de komende uren en dagen zeker op de hoogte, alsook van de laatste wedstrijden in de Super League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties