Bart Verhaeghe is een fier man: "Dit gaat ons nog attractiever maken om meisjes aan te trekken"

Bart Verhaeghe is een fier man: "Dit gaat ons nog attractiever maken om meisjes aan te trekken"

Bart Verhaeghe is een gelukkig en fier man. De mannen staan in de halve finales van de Conference League, maar de vrouwen doen het ook goed. Woensdagavond wonnen ze Belgische Beker in Leuven.

"Ik vind dit echt schitterend en ik ben enorm trots op de dames. Ik ben zo blij voor de dames dat ze deze prijs pakken. Het leeft echt bij ons. Het is ook authentiek gedaan vanuit het DNA van Club Brugge. No Sweat, No Glory. En Bluvn Goan."

"Dit is heel leuk om mee te maken. Aan iedereen die thuis zit: kom naar het vrouwenvoetbal kijken, het is fijn om te zien", aldus de voorzitter van Club Brugge tegen Sporza. Hij bleef bewust nog even in België alvorens af te reizen naar Firenze.

© photonews

Blauw-zwart investeert steeds meer in het vrouwenvoetbal en gelooft er ook echt in, maar benadrukt dat het dat op een organische manier doet en wil blijven doen. Het harde werk wordt nu dus beloond met de bekerwinst.

Aanpak wordt opgepikt

"Onze aanpak wordt opgepikt. Daarom zijn we ook zo blij met dit succes. Dit zal bijdragen aan het harde werk van vele mensen om ons nog attractiever te maken bij jonge meisjes, zodat ze naar ons komen", aldus nog Verhaeghe.

De komende weken staat er nog voetbal in de Super League op het programma. Dan probeert Club YLA nog de vierde plaats te pakken, voor OH Leuven kan de titel nog - al was deze nederlaag wel een ferme dreun.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws