Febe Vanhaecke neemt afscheid van voetbal na dertien(!) jaar bij Club Brugge

Febe Vanhaecke neemt afscheid van voetbal na dertien(!) jaar bij Club Brugge
Foto: © photonews

In de Super League is het einde van de competitie nakend. En dus wordt er ook stilaan afscheid genomen van een aantal speelsters. Zo ook van Febe Vanhaecke van Club YLA, die stopt als voetbalster.

Febe Vanhaecke heeft er de voorbije jaren al een paar zware blessures opzitten, maar nu stopt ze definitief als voetbalster. De verdedigster van Club Brugge gaat aan de slag bij de politie en dat is niet te combineren met voetbal.

Dertien seizoenen bij Club Brugge

Vanhaecke speelde in den beginne bij de B-ploeg van Brugge, maar wist zich uiteindelijk in de A-kern te spelen en was daar achterin ook jarenlang een vaste waarde. Binnen de blauw-zwarte familie is ze door iedereen gewaardeerd.

"Na dertien jaar is het tijd om afscheid te nemen", aldus Vanhaecke in een emotionele afscheidsboodschap. "Dit was een van de moeilijkste beslissingen uit mijn leven. Het was een hele eer om voor Club Brugge te mogen spelen."

Veel ups en een paar downs

"Als ik terugdenk aan alle opofferingen die ik gemaakt heb voor Club Brugge, waren ze het allemaal waard. Ik heb alles meegemaakt, van in het begin tot nu. Het was een periode met veel ups en een paar downs met mijn blessure."

"Ik ben heel blij dat jullie me altijd zijn blijven steunen. Ik hoop dat ik jullie trots heb gemaakt. De Beker van België was een mooie bekroning op al het harde werk. Ik ben Club heel dankbaar dat ik hier mocht opgroeien en heb vrienden gemaakt die voelen als familie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws