Red Flame verlaat Fortuna Sittard voor andere Nederlandse topclub

Red Flame verlaat Fortuna Sittard voor andere Nederlandse topclub
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames zijn deze zomer ook opnieuw een hot topic. Diverse speelsters lijken deze winter van ploeg te gaan veranderen. Zeker bij Fortuna Sittard is het grote uitverkoop, zoveel is ondertussen duidelijk.

Heel wat speelsters moeten vertrekken bij Fortuna Sittard, dat zich niet wil verslikken in de lonen en dergelijke meer. Daardoor is ook al langer dan vandaag duidelijk dat Tessa Wullaert andere oorden zal opzoeken.

Voorlopig weet zij nog niet waarheen, maar enkele andere Belgen in Nederland weten dat wel. Zo was er onlangs de transfer van Féli Delacauw van Fortuna Sittard naar het Duitse Hoffenheim te melden. En daar blijft het niet bij.

Ook Jarne Teulings heeft nu een nieuwe club gevonden. De jonge Belgische met een verleden bij onder meer OH Leuven blijft wel in de Eredivisie voetballen, want ze heeft een contract getekend bij Feyenoord Rotterdam.

Van Fortuna Sittard naar Feyenoord

De Rotterdammers tonen de nodige ambitie in hun zoektocht naar de top van Nederland en willen daarbij dus ook een aantal nieuwkomers aanwerven. Met Teulings hebben ze alvast een groot Belgisch talent weggeplukt.

De Red Flame kan op verschillende posities overweg, maar is een spelmaakster die sterk is aan de bal. We wensen haar dan ook veel plezier en succes met haar nieuwe uitdaging bij Feyenoord Rotterdam de komende jaren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws