Bluvn goan: Club Brugge legt twee sterkhoudsters drie jaar langer vast

Bluvn goan: Club Brugge legt twee sterkhoudsters drie jaar langer vast
Foto: © Leo Stolck

De vrouwen van Club Brugge zijn volop bezig met zich versterken richting volgend seizoen. Ze nemen ook afscheid van een aantal speelsters, maar zetten ook in op de toekomst én standvastigheid.

Rania Boutiebi was dit seizoen meermaals van belang voor Club YLA. De 20-jarige Belgisch-Marokkaanse middenveldster speelde in de jeugdlichtingen van de Belgian Red Flames, maar koos ondertussen voor Marokko.

Ze werd in Gent geboren en zette haar eerste stapjes in de Super League dan ook bij de KAA Gent Ladies, maar sinds 2022 speelt ze bij Club YLA. Daar zette ze ook dit seizoen opnieuw stappen voorwaarts, zoveel is duidelijk.

Bij Brugge geloven ze enorm in haar en dus hebben ze haar een nieuw contract aangeboden, waardoor ze ook de komende drie seizoenen zal uitkomen voor Club Brugge. Ze is niet de enige die langer wordt gebonden aan blauw-zwart.

Ook Kerkhove langer bij Club Brugge

Ook Angel Kerkhove verlengt haar contract tot 2027 bij Club YLA namelijk. Dat heeft blauw-zwart laten weten via haar webstek. "Angel Kerkhove ziet een schitterend seizoen beloond worden met een contractverlenging."

"De snelle flankaanvalster zette haar handtekening onder een contract tot 2027. Kerkhove (21) speelt al sinds 2017 in de kleuren van Blauw-Zwart en kende een goed seizoen", zijn ze trots bij blauw-zwart. We wensen beide speelsters ook de komende jaren veel succes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws