RSC Anderlecht ziet topaanvalster naar het buitenland vertrekken

RSC Anderlecht ziet topaanvalster naar het buitenland vertrekken
Foto: © photonews

Niet enkel bij de mannen regent het dezer dagen transfers. Dat is zeker ook het geval bij de vrouwen. En dat heeft zo ook zijn gevolgen, want ook vanuit België gaan er wel wat speelsters vertrekken.

PSV Eindhoven heeft beslist om Lore Jacobs in huis te halen. Zij komt over van RSC Anderlecht. Dat hebben ze bij paars-wit weten te bevestigen. Daarmee zorgen ze in het Lotto Park ook meteen voor een primeur.

"De jonge aanvalster wordt zo de eerste betaalde uitgaande transfer in de geschiedenis van de RSCA Women. Een belangrijke stap in haar ontwikkeling, en een nieuwe mijlpaal in de professionalisering van de RSCA Women", aldus paars-wit.

Lore Jacobs
© photonews

"Er zijn in het verleden grote namen van Anderlecht naar PSV gegaan", verwijst Lore Jacobs bij Sporza onder meer naar Aline Zeler. "Ik voel me vereerd dat ik nu diezelfde stap maak", aldus de aanvalster - vorig jaar nog speelster van het jaar in de Super League.

Lore Jacobs toont ambitie bij PSV

"Ik wil hier doorgroeien en voor de prijzen spelen. Ik denk dat de Nederlandse competitie een trapje hoger is dan de Belgische. Ik hoop hier dus veel te leren en veel doelpunten te maken", zijn er toch wel wat ambities bij Jacobs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws