Jonge Belgische in belangstelling van diverse Europese clubs, dit is wat ze erover te zeggen heeft

Jonge Belgische in belangstelling van diverse Europese clubs, dit is wat ze erover te zeggen heeft
Foto: © photonews

Sari Kees staat momenteel in de belangstelling van diverse topclubs in Europa. Al heeft ze tot op heden nog niet beslist over haar toekomst, mogelijk is zelfs een verlengd verblijf in Leuven nog niet eens onmogelijk voor de jonge Limburgse Red Flame.

"Op een jaartje Genk Ladies na speelde Sari altijd bij OH Leuven. Ze heeft intussen 27 caps achter haar naam. Dat wekt de interesse op van buitenlandse clubs", geeft moeder Hilde Peeters aan in Het Nieuwsblad. 

En dochter Sari Kees pikte meteen in, al wilde ze nog niet te hard in de kaarten laten kijken: “Op langere termijn wil ik naar de Premier League, maar misschien komt er nog eerst een tussenstap. Er is ook een kansje dat ik bij OH Leuven blijf."

Sari Kees Laura Deloose
© photonews

“Bij OHL durf ik als aanvoerder kordater zijn en een duidelijke mening geven. Bij de Red Flames laat ik dat over aan meer ervaren speelsters", aldus nog de sympathieke Limburgse die ondertussen op haar 23e flinke stappen zet.

EK halen heel belangrijk

"Over het EK van 2025 kan ik duidelijk zijn. Deze groep moet zich voor dat toernooi kunnen plaatsen", gaf ze nog mee. Dan zal er in juli wel moeten gewonnen worden van Denemarken en liefst ook van Spanje, of gehoopt worden op kwalificatie via de barrages.

Het worden sowieso interessante maanden voor Kees, waarbij ook de knoop mogelijk zal doorgehakt worden over een mogelijke transfer. De studente kinesitherapie lijkt de wereld alvast aan haar voeten te hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws