Lore Jacobs reageert vanop vakantie op transfer van Anderlecht naar PSV

Lore Jacobs reageert vanop vakantie op transfer van Anderlecht naar PSV
Foto: © photonews

Niet enkel bij de mannen regent het dezer dagen transfers. Dat is zeker ook het geval bij de vrouwen. En dat heeft zo ook zijn gevolgen, want ook vanuit België gaan er wel wat speelsters vertrekken.

PSV Eindhoven heeft beslist om Lore Jacobs in huis te halen. Zij komt over van RSC Anderlecht. Dat hebben ze bij paars-wit weten te bevestigen. Daarmee zorgen ze in het Lotto Park ook meteen voor een primeur.

Voor het eerst is er een betalende transfer aan uitgaande zijde bij RSC Anderlecht. En dus waren ze bij paars-wit zeer trots op de zaak. En ook Lore Jacobs zelf reageerde ondertussen op haar transfer naar Nederland.

Lore Jacobs
© photonews

"Ik kreeg al ontzettend veel berichtjes sinds mijn transfer naar PSV officieel werd bekendgemaakt. Op 19 juni staat een ministage gepland met de Red Flames, ter voorbereiding op de interlands tegen Spanje en Denemarken."

Mikken op Champions League in Nederland

"Het was dus het ideale moment om even uit te waaien. Of er nog een afscheidsfeest komt bij Anderlecht? Dat titelfeest in het Lotto Park was wat mij betreft al meer dan prima", legt ze uit bij Het Nieuwsblad vanop vakantie op Kreta.

“Ik koos vooral voor de sportieve uitdaging, meer dan voor het financiële aspect. PSV eindigde afgelopen seizoen derde in de Eredivisie en alleen de top twee in Nederland is zeker van deelname aan de Champions League."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws