Lore Jacobs weet waar ze zich mag aan verwachten bij PSV

Lore Jacobs weet waar ze zich mag aan verwachten bij PSV
Foto: © photonews

Niet enkel bij de mannen regent het dezer dagen transfers. Dat is zeker ook het geval bij de vrouwen. En dat heeft zo ook zijn gevolgen, want ook vanuit België gaan er wel wat speelsters vertrekken.

PSV Eindhoven heeft beslist om Lore Jacobs in huis te halen. Zij komt over van RSC Anderlecht. Dat hebben ze bij paars-wit weten te bevestigen. Daarmee zorgen ze in het Lotto Park ook meteen voor een primeur.

Voor het eerst is er een betalende transfer aan uitgaande zijde bij RSC Anderlecht. En dus waren ze bij paars-wit zeer trots op de zaak. En ook Lore Jacobs zelf reageerde ondertussen op haar transfer naar Nederland.

Lore Jacobs
© photonews

"Ik kreeg al ontzettend veel berichtjes sinds mijn transfer naar PSV officieel werd bekendgemaakt. Op 19 juni staat een ministage gepland met de Red Flames, ter voorbereiding op de interlands tegen Spanje en Denemarken."

"Ik ken niemand persoonlijk bij PSV, maar stond wel al tussen de lijnen tegen een rist toekomstige ploeggenotes tijdens de interland op het EK U19 tegen Nederland. Ik ben nog jong, maar deed toch al wat ervaring op bij Anderlecht."

Dromen van transfer

"De Nederlandse competitie staat bekend als fysiek en dat past bij mijn speelstijl. Ik neem mijn intrek in een bed & breakfast in Eindhoven, waar twaalf speelsters van de club samen verblijven. Het is wel de bedoeling dat ik tijdens het weekend na onze match even terug naar Denderhoutem ga", aldus Jacobs bij Het Nieuwsblad.

"Eindhoven ligt niet ver weg en aan supporters zal het me niet ontbreken. Ik kreeg al veel berichtjes van vrienden die zeggen dat ze trots op me zijn. Als jong meisje droom je van zo’n transfer. Nu moet ik me in de arm knijpen om te beseffen dat het realiteit is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws