Vrouwen Club Brugge hebben voorbereiding op nieuwe seizoen al klaar

Vrouwen Club Brugge hebben voorbereiding op nieuwe seizoen al klaar
Foto: © photonews

De Rode Duivels gaan de komende maand het nieuws beheersen met het EK in Duitsland. Maar ook in het vrouwenvoetbal wordt nog steeds naarstig nagedacht over de toekomst. Het is niet anders bij Club Brugge.

Club Brugge is een van de eerste ploegen die nu al zijn voorbereiding op orde heeft naar volgend seizoen toe én daar ook openlijk over gecommuniceerd heeft. Begin juli gaan ze alvast de medische testen gaan organiseren.

Na de medische testen op 11 en 12 juli gaat het echt beginnen op 15 juli met de eerste training voor de speelsters van Club YLA. Dan kunnen de speelsters ook meteen de nieuwkomers verwelkomen en beginnen werken richting start van het seizoen.

De eerste oefenwedstrijd wordt op 26 juli gespeeld tegen Bredene. Van 14 tot 17 augustus is er een stage in Phalsbourg, waar zowel tegen Dijon als tegen Straatsburg zal gespeeld worden door de speelsters van Club YLA.

Bekerwinnaar Club Brugge wil knallen in nieuw seizoen

Op 31 augustus is er in Aalter dan de eerste competitiewedstrijd tegen de vrouwen van OH Leuven, een heruitgave van de bekerfinale van afgelopen seizoen. Toen won Club Brugge na strafschoppen nog de Beker.

Club YLA wil ook dit seizoen opnieuw stappen zetten, ook in de competitie. Het lijkt nu al klaar voor een interessante campagne. Als er nog oefenwedstrijden bij zouden komen in augustus, dan houden we jullie daar zeker van op de hoogte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties