Done deal: RSC Anderlecht ziet opnieuw speelster naar Nederland vertrekken

Done deal: RSC Anderlecht ziet opnieuw speelster naar Nederland vertrekken
Foto: © photonews

RSC Anderlecht werd in de Super League voor het zevende seizoen op rij kampioen. Daarmee tonen ze ook meteen dat ze al jaren de toonaangevende ploeg zijn. Volgend seizoen willen ze een achtste titel op rij ambiëren.

Om de doelstellingen te verwezenlijken denkt de ploeg nu al aan de nodige versterkingen. Maar ook uitgaand beweegt er heel wat bij de ploeg. Zo vertrok eerder Lore Jacobs al voor een avontuur in het buitenland.

Net als Jacobs, die naar PSV trekt, verhuist ook Esther Buabadi naar de Nederlandse Eredivisie. ZIj heeft een contract getekend bij Feyenoord en zal dus ook niet langer te vinden zijn op de Belgische velden. RSC Anderlecht heeft het nieuws al bevestigd.

De jonge aanvalster kiest dus andermaal voor een nieuw avontuur. Voor haar periode bij Anderlecht was ze ook al actief bij onder meer Zulte Waregem en Club Brugge, nu kiest ze voor een avontuur in Rotterdam in Nederland.

Veel geloof bij Feyenoord

"Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen aan een goed seizoen waarin we er alles aan gaan doen om de doelstellingen te behalen", aldus Buabadi in een reactie op de webstek van Feyenoord Rotterdam bij haar aanstelling.

En ook Feyenoord zelf gelooft erin, bij monde van Manon Melis: "Esther is in onze ogen een talentvolle speelster die met haar snelheid en individuele actie een toegevoegde waarde voor het team is. Bovendien beschikt ze al over de nodige nationale en internationale ervaring."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties