Super League: RSC Anderlecht haalt versterking op in Nederland

Super League: RSC Anderlecht haalt versterking op in Nederland
Foto: © photonews

RSC Anderlecht heeft met Nikki IJzerman een internationale transfer weten te realiseren. Daarmee gaan ze verder in hun zoektocht naar nieuwe speelsters om naast een achtste titel op rij ook eens mee te spelen in de Champions League.

"Nikki IJzerman heeft een éénjarig contract getekend bij de RSCA Women. De 23-jarige sluit zich aan bij paars-wit en komt over van het Nederlandse ADO Den Haag. Ze zal het shirt met rugnummer 29 dragen", aldus RSC Anderlecht op haar webstek.

"Nikki heeft al tal van ervaring in de voetbalwereld. Ze speelde zeven seizoenen in de Eredivisie. Ze wordt het liefst uitgespeeld als als vleugelspeler. Nikki's belangrijkste kwaliteiten zijn haar techniek, haar traptechniek en haar infiltratievermogen."

IJzerman is ook een collega van ons, zo blijkt: "Naast voetbal heeft Nikki ook een bachelor journalistiek op zak. Onze nieuwe Mauve verhuist deze zomer naar Brussel om zich volledig te storten op haar nieuwe voetbalavontuur."

Ambities bij Anderlecht groot

De speelster lijkt klaar te zijn voor een nieuw seizoen in het buitenland. RSC Anderlecht van zijn kant zou graag eens de groepsfase van de Champions League halen. Daarbij kan internationale ervaring zeker van pas komen.

De komende maanden zal meer duidelijk worden over welke ambities RSC Anderlecht mag hebben. We willen Nikki IJzerman alvast welkom heten bij paars-wit en in Brussel. Veel succes, Nikki!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties