Kassie Missipo laat zich uit over toekomst: "Dat wil ik"

Kassie Missipo laat zich uit over toekomst: "Dat wil ik"
Foto: © photonews

Kassandra 'Kassie' Missipo heeft er een interessant jaar in Italië opzitten. Ze ging van Basel naar Sassuolo en dat was opnieuw wat aanpassen. De speelster blikte een keertje terug op de zaak in de omkadering rond Italië - Albanië.

"Ik heb me geamuseerd in Sassuolo. Italië was helemaal mijn ding. Ik wist het niet op voorhand, maar het is echt mijn competitie. Alleen al de duels waren superleuk, het paste bij mij", aldus Kassandra Missipo bij Sporza

"De passie voor het voetbal, dat is waar het voetbal om draait in Italië. Ik had vooraf geen verwachtingen in Italië, omdat ik er nog nooit speelde. Ik wist niet wat het voor mij en voor de ploeg ging geven, maar het was een uitdaging op internationaal toneel."

Kassie Missipo
© photonews

"Het is een topcompetitie en ik ben tevreden van mijn prestatie en van de teamprestatie. Het leek er in het begin niet op dat we vierde zouden gaan worden, maar we hebben dat toch gedaan uiteindelijk. Ik hou van het fysieke spel, van het contact."

EK-kwalificaties en droom van verlengd verblijf

En dus heeft Missipo ook een toekomstdoel op persoonlijk vlak: "Ik zou heel graag blijven bij Sassuolo, daarom spreek ik momenteel over een contractverlenging. Het ziet er goed uit, maar er staat nog niets op papier."

Eerst volgen wel nog een aantal belangrijke duels met de Red Flames. Ze spelen nog tegen Denemarken en Spanje voor de EK-kwalificatie. "En in juni is er nog een belangrijk oefenkamp om ons klaar te stomen en fysiek klaar te zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties