Stuur jullie winfies door - of hebt u beelden van een kampioenenfeestje?

Stuur jullie winfies door - of hebt u beelden van een kampioenenfeestje?
Foto: © Leo Stolck

Het nieuwe voetbalseizoen is begonnen en dus zijn ook de winfies opnieuw volop aan het binnen komen. Stuur ook de jouwe op! Ook in 2024 kunnen we niet wachten tot u uw winfies met ons deelt! Of wordt u kampioen en geeft u een feestje?

De competities draaien opnieuw op volle toeren en dus zijn er de eerste winfies opnieuw binnen gekomen, zo blijkt. Vergeet ook jullie winfies niet door te sturen dit weekend!

Zo hebben we een winfie van Westerlo opgenomen in onze overzichten hierboven. Zij doen het prima in eerste nationale op dit moment en hebben de titel ondertussen beet. Maar we rekenen ook graag op veel meer foto's, dus laat ons iets weten!

Binnenkort komen de eerste titelfeestjes er misschien ook al aan. En dus kan het wel eens knallen worden - doe er je voordeel mee! 

Doe mee en stuur ook jullie leukste foto's of andere zaken door

Na dit weekend ook u? Stuur jullie foto's, winfies, dribbels of filmpjes (alles is welkom in moeilijke tijden!) door van het vrouwenvoetbal naar vrouwen@sport-planet.eu of via facebook naar onze pagina vrouwenvoetbalkrant en wie weet haalt u wel het weekoverzicht!

Ook transfernieuws of ander nieuws over jullie ploegen mogen jullie overigens steeds naar ons doormailen en dan gaan wij ermee aan de slag. Werkelijk alles is mogelijk, dus doe er je voordeel mee! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties