Doelvrouw verlaat Gent voor Nederlands avontuur

Doelvrouw verlaat Gent voor Nederlands avontuur
Foto: © photonews

Niet enkel in het mannenvoetbal, maar ook in het vrouwenvoetbal regent het dezer dagen transfers. Een keepster van de KAA Gent Ladies trekt na een aantal jaren de deur achter zich dicht voor een avontuur in eigen land.

Na vijf seizoenen in Gent verlaat de 23-jarige Nederlandse doelvrouw Anouk van de Klooster de KAA Gent Ladies. Ze was doublure van Nicky Evrard en Riet Maes bij de Buffalo's, maar kiest nu voor meer speelmogelijkheden in Nederland.

"Ik heb een mooie tijd gehad bij Gent. Voor mij is het een zeer familiale club waarbij ik veel mensen heb leren kennen en mooie momenten op het veld beleefd heb. Als buitenlandse speelster heb ik het toch prima naar mijn zin gehad. In Gent heb ik altijd mezelf kunnen zijn", aldus Anouk van de Klooster op de webstek van Gent.

Van Gent naar Rotterdam

Ondertussen is ook geweten waar Anouk van de Klooster heentrekt. De Nederlandse gaat opnieuw aan de slag in eigen land, want ze trekt naar Excelsior Rotterdam. Dat hebben de Rotterdammers laten weten op hun webstek.

"Na mijn periode in België was ik nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik heb hier een aantal gesprekken gehad. Ik had meteen een goed gevoel bij de manier waarop de trainer wil gaan spelen, met durf en lef. Dat spreekt mij wel aan. Ook wilde ik graag naar de Eredivisie, dus ik ben heel blij mee deze kans. Ik heb veel zin om bij Excelsior Vrouwen aan de bak te gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties