Ninove werkt aan de toekomst en haalt speelsters op bij Aalst en Anderlecht

Ninove werkt aan de toekomst en haalt speelsters op bij Aalst en Anderlecht

Bij Ninove hebben ze een flinke stap gezet in de ontwikkeling afgelopen seizoen. Zowel de A-ploeg als de B-ploeg wisten een reeks te stijgen en om in de nieuwe reeksen er meteen te staan worden nu flink wat transfers gedaan.

"DIVAS KVK Ninove werkt al 20 jaar gestaag, stap voor stap aan de uitbouw van een duurzame meisjes- en vrouwenvoetbalwerking. Eind vorig seizoen resulteerde dit voor DIVAS A in de doorbraak naar nationaal voetbal."

"Meteen kon DIVAS B de stap zetten naar 1ste provinciale. We zijn best wel fier op beide promoties", aldus de Ninovieters in een bericht op de sociale media. En dus zijn ze ook meteen op zoek naar nieuwe speelsters.

Sheila Broos
© photonews

Een aantal toptransfers werden ondertussen wel al afgerond en er zijn er vermoedelijk nog heel wat op komst. Linde Taghon is de laatste die werd aangekondigd deze week, zij komt over van Merelbeke maar heeft een verleden in Gent.

Veel ervaring in huis gehaald

Met Sheila Broos werd eerder al een absolute topper in huis gehaald met veel ervaring op het hoogste niveau. Zij komt over van Aalst, maar speelde al bij Lierse, Woluwe en OH Leuven onder meer en kent dus het reilen en zeilen.

Dat mag ook gezegd worden van Lieselot De Kegel, die ook overkomt van Aalst. Zij heeft nog een verleden bij RSC Anderlecht. Van paars-wit komt met Lyna Huizenga ook een talentvolle verdedigster naar Ninove afgezakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties