Na Tessa Wullaert haalt Internazionale nog een Red Flame in huis

Na Tessa Wullaert haalt Internazionale nog een Red Flame in huis
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames spelen in juli nog twee levensbelangrijke wedstrijden in de Nations League tegen Denemarken en Spanje. Het einddoel is en blijft kwalificatie voor het EK 2025 in Zwitserland. Ondertussen beslissen de Flames over hun toekomst.

De voorbije weken was er al heel wat te doen over diverse Belgian Red Flames. Zo vertrok Tessa Wullaert onder meer van Nederland naar het Italiaanse Internazionale, terwijl er andere Flames terug naar België zullen komen.

Marie Detruyer was ook nog op zoek naar een buitenlands avontuur en heeft dat ondertussen gevonden, want ook zij trekt naar de Italiaanse topclub Internazionale. Die werden vorig seizoen nog vijfde in de Serie A.

Marie Detruyer
© photonews

Voor het nieuwe seizoen mikken ze echter hoger en daartoe doen ze nu heel wat interessante transfers, met dus ook Wullaert én Detruyer - een van dé sterren van OH Leuven en de Super League afgelopen seizoen.

Driejarig contract voor Detruyer bij Internazionale

Detruyer tekende meteen een contract voor drie jaar in Milaan. Het lijkt er naar uit te zien dat de kampioen bij de mannen ook bij de vrouwen er de komende jaren wil gaan staan en zo ook naar de Champions League wil.

Voor Detruyer was het tijd voor een stap naar het buitenland, al sloot ze een verlengd avontuur in Leuven ook niet uit. De komende jaren zal ze dus samen met collega-Flame Tessa Wullaert in de ploeg mogen spelen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties