Doelvrouw Lisa Lichtfus heeft pittige transfer binnen Frankrijk beet

Doelvrouw Lisa Lichtfus heeft pittige transfer binnen Frankrijk beet
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames spelen in juli nog twee levensbelangrijke wedstrijden in de Nations League tegen Denemarken en Spanje. Het einddoel is en blijft kwalificatie voor het EK 2025 in Zwitserland. Ondertussen beslissen de Flames over hun toekomst.

De voorbije weken was er al heel wat te doen over diverse Belgian Red Flames. Zo vertrok Tessa Wullaert onder meer van Nederland naar het Italiaanse Internazionale, terwijl er andere Flames terug naar België zullen komen.

Marie Detruyer was ook nog op zoek naar een buitenlands avontuur en heeft dat ondertussen gevonden, want ook zij trekt naar de Italiaanse topclub Internazionale. En nu is er ook nieuws naar buiten gekomen over Lisa Lichtfus.

Lisa Lichtfus
© photonews

De Belgische doelvrouw verlaat Dijon, maar blijft in Frankrijk spelen en verdedigt vanaf volgend seizoen de kleuren van Le Havre. Dat hebben de Normandiërs laten weten in een bericht dat werd gedeeld via de sociale media.

Bij Le Havre speelt er met Silke Demeyere ook nog een andere Belgische. De middenveldster is wel al een tijdje niet meer geselecteerd bij de Belgian Red Flames, maar ze kent Lisa Lichtfus natuurlijk nog uit het verleden.

Doelvrouw Lichtfus speelde in het verleden ook al een aantal jaren bij Standard en gaat nu dus naar haar tweede buitenlands avontuur. Ondertussen schoof ze ook in de pikorde bij de Red Flames een flink aantal plekken op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties