Super League: OH Leuven heeft nieuwe coach te strikken vanuit eigen rangen

Super League: OH Leuven heeft nieuwe coach te strikken vanuit eigen rangen
Foto: © Louis Evrard

OH Leuven Women zal komend seizoen aanvangen met Arno Van Den Abbeel als nieuwe hoofdcoach. Dat heeft de club laten weten via haar webstek. Daarmee houden ze de aanstelling van de nieuwe coach intern.

OH Leuven wil op haar webstek de nieuwe T1 alvast veel succes wensen en is tevreden met de aanstelling van de nieuwkomer, die uiteraard uit de eigen rangen komt. Arno Van Den Abbeel was de voorbije maanden assistent coach van Jimmy Coenraets.

Na het vertrek van Jimmy Coenraets zal Van Den Abbeel vanaf komend seizoen nu de rol van Head Coach opnemen. Van Den Abbeel deed ondertussen ook ervaring op als technisch directeur topsport bij Voetbal Vlaanderen en als bondscoach van de U15 Flames.

"Ik heb deze kans met beide handen gegrepen en ik heb heel veel zin om erin te vliegen. Jimmy Coenraets heeft OH Leuven Women aan de top van het Belgisch vrouwenvoetbal gebracht en ik kan niet wachten om dat verder te zetten”, aldus Van Den Abbeel op de website van OH Leuven.

Klaar voor de nieuwe uitdaging

"Ik voel me heel goed, ik ben blij dat de boodschap naar buiten is gekomen. Ik ben blij hier te zijn. Toen JImmy ging vertrekken naar de Verenigde Staten, kreeg ik de kans om aan boord te stappen. OH Leuven is op dit moment een topclub, velen willen deze job doen."

In een videointerview - dat je hierboven integraal kan bekijken - gaat hij dieper in op de hele zaak. Opgelet: het laden van de beelden kan een aantal seconden duren, dus gelieve hier rekening mee te houden in de mate van het mogelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties