🎥 Het overzicht van de ontknoping van de Super League

🎥 Het overzicht van de ontknoping van de Super League
Foto: © photonews

In de Super League is er binnenkort opnieuw voetbal te bespeuren. En ook dit seizoen levert dat opnieuw leuke zaken op. Het overzicht in een video, uiteraard ook dit seizoen. Ook in de play-offs is dat elke week zo gebleven, tot op de slotspeeldag aan toe! We blikken nog eens terug!

Eleven Sports / DAZN maakt sinds 2021 de beelden van de Super League en goot een en ander achteraf in samenvattingen. En die samenvattingen kunnen elke week opnieuw worden bekeken via de sociale media en youtube.

De belangrijkste fases uit de drie wedstrijden in de Super League worden er onder de loepe genomen. Alle doelpunten staan op beeld en als toemaatje krijg je ook nog enkele reacties van de wedstrijden van speeldag 10 in de play-offs werden gebundeld.

Geniet mee van alle goals en hoogtepunten van deze speeldag. Het was sowieso alweer een erg boeiende wedstrijddag, waarbij diverse teams knappe dingen lieten zien. Uiteindelijk kregen we in de drie wedstrijden samen niet minder dan 19 doelpunten te zien - de ploegen uit play-off 2 speelden deze speeldag niet meer mee!

Negentien doelpunten op slotspeeldag

Het was alweer de tiende speeldag van de play-offs en het leverde ook meteen heel wat interessante beelden op. Daarmee zijn we ondertussen aan het einde de play-offs. De strijd om de titel werd heel erg boeiend.

Uiteindelijk was het RSC Anderlecht dat het haalde en zo zijn zevende opeenvolgende titel mocht vieren. Ook daarvan zijn er beelden. ​Geniet mee van de beelden - opgelet, het laden van de beelden kan enkele seconden duren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties