De vrouwen van Anderlecht zijn er opnieuw aan begonnen, eerste oefenmatch al ingepland

De vrouwen van Anderlecht zijn er opnieuw aan begonnen, eerste oefenmatch al ingepland
Foto: © Louis Evrard

De boog kan niet altijd en overal gespannen staan. Dat was ook het geval bij de speelsters in de Super League. Maar ook na een vakantieperiode breekt voor heel wat teams stilaan de echte fase van de waarheid aan.

RSC Anderlecht werd afgelopen seizoen voor de zevende keer op rij kampioen in de Super League. Het moest daarvoor wel tot het absolute gaatje gaan en tot de laatste speeldag knokken om de titel binnen te rijven.

Het werd zo een lang en slopend seizoen voor de speelsters, die begin september alweer klaar moeten zijn voor de strijd. Dan wordt een eerste dubbele voorronde gespeeld in de Champions League voor vrouwen 2024-2025.

Vakantie voorbij voor vrouwen Anderlecht

De groepsfase halen van de Champions League is naast een achtste opeenvolgende titel een groot doel voor de paars-witte vrouwen in het nieuwe seizoen. En dus zal de voorbereiding ook op een eerste piek in september mikken.

Na een korte vakantieperiode is het opnieuw alle hens aan dek dus bij paars-wit. In Neerpede stond ondertussen de eerste veldtraining al op het programma, met daarbij dus heel wat nieuwkomers ook bij de club.

Ondertussen is er ook al een eerste oefenwedstrijd ingepland. Op zaterdag 6 juli om 14 uur zou er een eerste oefengalop worden gespeeld tegen FC Utrecht. Meteen een leuk weerzien voor de Nederlandse nieuwkomers met een gewezen tegenstander uit de Eredivisie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties