Speelsters gezocht? Inschrijvers voor een toernooitje? Wij helpen jullie naar het nieuwe seizoen toe!

Speelsters gezocht? Inschrijvers voor een toernooitje? Wij helpen jullie naar het nieuwe seizoen toe!
Foto: © Photonews

De voorbije weken kregen we plots een spervuur aan verzoeken. Wij lijsten graag voor u op welke teams nog een speelster, trainer of afgevaardigde zoeken. Zo kunnen speelsters die interesse hebben een ploeg in hun buurt vinden.

Het aantal teams dat we de voorbije jaren al aan speelsters hebben geholpen - en vice versa - is al lang niet meer op een hand te tellen.

Maar wil ook u graag eerstdaags of naar het nieuwe seizoen toe - nog speelsters vinden of ergens aansluiten? Dan kan dat zeker en vast. Want er zijn natuurlijk nog altijd ploegen die een extra paar versterkingen kunnen gaan gebruiken. En dan is het de moment om erop te springen! 

Berichten insturen mag

Wekelijks krijgen we berichten, al is het de laatste tijd wat stil. Toch hoeft dat geen enkel belang te hebben naar u toe. Want ook naar volgend seizoen toe kan u nu al bepaalde zaken gaan regelen, of wie weet deze winter?

Stuur een mailtje naar vrouwen@sport-planet.eu en wij nemen een en ander op in ons overzichtje hier vanaf volgende week.

Zo waren ze bij Belizia Bilsen op zoek, met een erg leuke affiche erbij. En dat leverde ondertussen toch al wat reacties op. Zo willen we ook u helpen als het even kan. Zeker met het nieuwe seizoen dat op komst is! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties